Basisschool op 't Hwagveld
Proost de Beaufortstraat 45
6231 EB Meerssen
043-3642813

Wordt uw kind 4 jaar of wilt u een ouder kind op onze school inschrijven?  

Dan wilt u natuurlijk wat meer van de school weten. Waarschijnlijk heeft u al een eerste indruk gekregen door eens rond te kijken op onze website. Maar hoe draait de school nu "in het echt"? Om dat te zien,  kunt u het beste een afspraak maken met de directeur, Christa Somers. Dit kan mondeling op school, per telefoon (043-3642813) of via mail: christa.somers@innovo.nl.

We nodigen u dan uit voor een oriënterend gesprek. U kunt al uw vragen stellen en u krijgt alle informatie over de school en een persoonlijke rondleiding. Natuurlijk is uw kind hierbij van harte welkom.
Als u na dit gesprek besluit te kiezen voor Op ‘t Hwagveld, dan krijgt u van ons een inschrijfformulier mee.

Aanmelding is mogelijk voor elk kind, waar u ook woont. Wij verzoeken u aanmeldingen van nieuwe leerlingen voor groep 1 (jongste kleuters) te doen rond hun derde verjaardag, zodat wij een goede planning kunnen maken. U kunt uw kind op elk moment van het jaar aanmelden. U hoeft dus niet te wachten op een open dag.

Pas na bevestiging van uw inschrijving door de school is uw kind daadwerkelijk ingeschreven als leerling(e) van Op ‘t Hwagveld.

Oefenen

T.a.v. de plaatsing van kleuters hanteren we de volgende regel:
* Kleuters mogen naar school komen op de dag dat ze 4 jaar worden. Vanaf 3 jaar en 10 maanden mogen ze al enkele keren komen om te kijken. Deze gewenningsdagen zijn geheel vrijblijvend en worden vastgesteld in overleg met de betreffende leerkracht.